Zoek

“Dendermonde hinkt achterop inzake e-government”

Dendermonde – Op zijn website breekt Luc Van Gasse, lijstduwer voor de sp.a tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen, een lans voor een volwaardig digitaal loket in Dendermonde. “Dendermonde hinkt vandaag achterop inzake e-government en gebruik nieuwe media. Het nieuwe stadsbestuur moet de ambitie hebben om deze achterstand weg te werken. Het realiseren van een echt digitaal loket moet hier een belangrijke hoeksteen in vormen”, schrijft Van Gasse.

Niet alleen de Dendermondenaar doet daarmee zijn voordeel. “Maar ook voor de stadsdiensten zelf betekent dit een besparing in tijd, geld en werklast. Het stadsbestuur bewijst hiermee als openbare dienst haar klantvriendelijkheid aan de inwoners”, aldus Luc Van Gasse. Wie geen computer of internetverbinding heeft, moet uiteraard nog steeds aan het loket terug kunnen.

Lees hier de volledige tekst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie