Zoek

Dendermonds bierkwartet op Vemmekensspoeling

Sint-Gillis – Woensdag 15 augustus treedt het Dendermonds Bierkwartet op tijdens Vemmekensspoeling op het terrein van Jeugd zonder Dak, Torrestraat 35 in Dendermonde. Het Dendermonds Bierkwartet is voor het tweede jaar op rij te gast op dit gezellige feest in Sint Gillis. Het concert is meteen ook de aftrap van het najaarseizoen van het Dendermonds Bierkwartet. “De bezetting zal nog wat op zijn zomers zijn, maar we beloven er alvast weer een dik feest van te maken! Als jullie allen maar luidkeels meezingen”, aldus het Dendermonds Bierkwartet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie