Stadsbeiaardier speelt klimaatsong tot iedereen het kent :)

Dendermonde – Stadsbeiaardier Marc Van Boven speelt vanaf dit weekend tot 23 september de klimaatsong ‘Do It Now’ als openingsnummer voor elk beiaardconcert. Je kan op die manier op zondag en de maandagse markt vertrouwd geraken met de melodie. Op zondag 23 september om 14 uur kan je naar aanleiding van ‘Sing For The Climate’ in het stadspark het nummer uit volle borst meezingen. “We zijn nog op zoek naar tal van zang- en andere talenten om ons team te versterken”, aldus de organisatoren.

Klik hier voor meer informatie over Sing For The Climate in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie