Search

Pittige wandelzoektocht vanaf 17 augustus

Dendermonde – De zoektochtvereniging Ros Beiaard heeft een “pittige wandelzoektocht met ook strikvragen en enkele foto’s” klaar. De tocht bedraagt ongeveer 2,5 kilometer in het stadscentrum. Je kan deelnemen van 17 augustus tot 10 oktober. Vertrekken kan aan taverne Mont Blanc, Brusselsestraat 32. Deelnemen kost 7 euro per persoon. Iedereen die zijn of haar formulier binnenbrengt ontvangt een prijs. De eerste prijs is een herenfiets.

Meer informatie: Linda Belleter, linda.belleter@pandora.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie