Gratis jeugddag op zaterdag 25 augustus

Dendermonde – De jeugddienst organiseert traditiegetrouw tijdens de kermisweek een jeugddag in Dendermonde. “Alle kinderen en jongeren kunnen zich op zaterdag 25 augustus een hele namiddag komen uitleven op verschillende soorten attracties op de Grote Markt. Zo kan je op het water lopen in de bubble walk. Je krachten laten gelden op de rodeostier en je discomoves laten zien in de discobounce. De kids kunnen zich uitleven op het springkasteel, met auto’s rondrijden, genieten in het kleuterdorp, fantastische huizen bouwen met lego en eendjes vissen”, aldus jeugdconsulente Ellen De Grauwe. Deze jeugddienst is volledig gratis.

Waar: Grote Markt in Dendermonde
Wanneer: 13.30 tot 17.00 uur
Toegang: gratis
Meer informatie: http://jeugd.dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie