Zoek

Korfbalclub pakte uit met succesvol tornooi

Appels – Het afgelopen weekend organiseerde Appels Korfbalclub zijn zestiende Ros Beiaardtornooi in en rond het sportcomplex in Appels. “We mogen met fierheid terugkijken op het weekend van 18 en 19 augustus. Het aantal deelnemende ploegen dit jaar was minder dan wat we in Appels gewend zijn, maar we hebben het niet aan ons hart laten komen en toch getracht er een gezellig tornooi van te maken”, laat Manuela Hannesse weten. “Ago Aalst behaalde de eerste plaats en we willen hen bij deze daarvoor nogmaals proficiat wensen. Zoals jaarlijks de traditie is, werd op zaterdagavond een fuif gehouden dit keer met als thema ‘Grease’. Een aantal leden van de club opende deze avond met aan aangepaste dans en dat kon het publiek wel kon smaken. Als bonus op alles hadden we dan ook nog eens schitterend weer. Al was het voor de spelers geen cadeau.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie