Herstellen fietspad kan voor verkeershinder zorgen

Grembergen – Het herstellen van het fietspad op de Hamsesteenweg tussen de Gaverstraat en de Zogsebaan kan zorgen voor verkeershinder. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus. “Er worden verkeerslichten geplaatst zodat het verkeer beurtelings langs de werfzone kan passeren. De fietsers kunnen altijd langs de werfzone passeren door middel van een beveiligde afgebakende doorgang naast de werfzone op rijstrook. De verkeerslichten zijn dus niet van toepassing voor de fietsers”, aldus communicatieambtenaar Elke Merckx.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie