Nationaal Groen-voorzitter Van Besien geeft aftrap Dendermondse campagne

Dendermonde – Groen start op zaterdag 1 september zijn campagne in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Omdat ook voorzitter Wouter Van Besien dit een bijzonder interessant gegeven vindt, komt hij met ons, jullie en iedereen die wil langskomen een babbel slaan in café Belfort van 16u tot 17 uur”, laat lijsttrekker Matthias Coppens weten. Iedereen is er van harte welkom!

Zaterdag 8 september om 20 uur wordt eveneens in café Belfort de lijst voorgesteld. Matthias Coppens: “Omdat Groen gelooft in Dendermonde als bruisende stad, omdat verkiezingen uiteindelijk het feest van de democratie zijn en omdat campagne voeren ook aangenaam hoort te zijn, houden wij aansluitend op de lijstvoorstelling een fuif in café Belfort.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie