Jeugdhuis Move opent nu zaterdag met een feestje

Oudegem – Zaterdag 25 augustus om 21 uur opent jeugdhuis Move zijn nieuwe locatie aan de sporthal in Oudegem met een feestje. Nadat de jongeren in 2010 hun jeugdhuis aan de Oudegemse baan moesten verlaten, werden er onderhandelingen opgestart met voetbalclub SK Oudegem en de stad voor het gebruik van de oude voetbalkantine. Omdat dit gebouw aan renovatie toe was, waren de jongeren van Move bereid om de handen uit de mouwen te steken en met de nodige financiële en logistieke steun van de stad is men nu klaar om het nieuwe gebouw in gebruik te nemen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en de locatie feestelijk in te dansen. Nieuw adres: jeugdhuis Move, Ouburg 63 in Oudegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord