Zoek

Ladies Night in Cinema Albert op 13 september

Sint-Gillis – Cinema Albert organiseert op donderdag 13 september een Ladies Night met als hoogtepunt de vertoning van de romantische komedia ‘Hope Springs’.

“Voor 11 euro ben je een avond mannenvrij en word je echt in de watten gelegd. Vooraf trakteren we je op een glaasje cava en in de zaal worden vervolgens tal van prachtige cadeaus verloot. Na de avant-première van de film ‘Hope Springs’ ontvangt iedereen een goodie bag met interessante gadgets, samples en bonnetjes”, aldus Cinema Albert.

Ladies Night vindt plaats op donderdag 13 september vanaf 19 uur. De film start om 20 uur.

In de romantische filmkomedie Hope Springs van regisseur David Frankel (bekend van onder meer ‘The Devils Wears Prada)’ spelen Oscarwinnaars Meryl Streep en Tommy Lee Jones een echtpaar waarvan het huwelijk op de klippen dreigt te lopen. Na dertig jaar huwelijk besluiten de twee een huwelijkstherapeut (Steve Carell) in te schakelen om hun liefdesleven een nieuwe impuls te geven.

Meer info op: www.cinema-albert.be of 052 21 16 40.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie