Honky Tonk knoopt opnieuw aan bij de traditie van gospelmissen

0

Dendermonde – Het 48ste seizoen van jazzclub Honky Tonk kleurt internationaal en start op 1 en 2 september met dubbelconcert van Lilian Boutté.

“Nadat wij de meeste Vlaamse New Orleans bands in een vorig seizoen voor het voetlicht gebracht hebben in Honky Tonk, opteren wij dit 48e seizoen voor een sterk internationaal New Orleans programma”, publiceert Mon Heuvinck in de Honky Tonk Info. “Lillian Boutté (USA), Thomas l’Etienne (D), Sammy Rimington (UK) en Dee Daniels (USA) zijn stuk voor stuk beroemde musici en zangeressen, die met hun eigen band Honky Tonk inbouwden op hun wereldtournees.”

Lilian Boutté, de ex-ambassadrice van New Orleans en al lang kind aan huis bij de Honky Tonk Jazzclub, opent het seizoen en dan nog wel met een dubbelconcert. Zaterdag 1 september om 20 uur is ze te gast in de Honky Tonk Bunker. Op zondag 2 september om 11.30 uur geeft ze een concert in de kerk Sint Jozef Arbeider in de wijk ’t Keur.

Het wordt een gospelmis in de traditie van de grote gospelconcerten in de Abdijkerk en de radiomissen van The Jeggpap tijdens de Begijnhoffeesten. Honky Tonk wil deze gospeltraditie weer opnemen en start met een gospelmis in de kerk van Sint Jozef Arbeider.

Meer informatie: www.honkytonk.be