Search

Rudy De Brandt verlaat de politiek

Dendermonde – Gemeenteraadslid Rudy De Brandt verlaat de Dendermondse politiek. Het bericht stond deze week in De Streekkrant. De Brandt was meer dan 10 jaar geleden voorzitter van de plaatselijke VLD-afdeling, maar stapte naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen in 2006 in het Plus-project met frontman en lijsttrekker Karel Peeters. Peeters werd verkozen, maar zag een zitje in de gemeenteraad niet zitten en duidde Rudy De Brandt aan als zijn opvolger. “De lijst Plus bestaat niet meer, ik ga niet op zoek naar een andere partij, want ik wil niet overkomen als overloper”, zei De Brandt in een gesprek met De Streekkrant.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie