Zoek

Gratis aperitiefconcert op 2 september

Oudegem – Zondag 2 september organiseert ’t Pÿl voor de zesde maal zijn jaarlijks gratis aperitiefconcert. “Tussen 10.30 en 13.30 uur verwachten wij iedereen in de tuin van het Parochiaal Centrum in Oudegem, ingang langs de Mevr. Courtmansstraat. Bij slecht weer gaat alles door in het zaaltje”, aldus voorzitter Tom Bogman.

“Voor de kindjes is er een springkasteel en de grote mensen worden getrakteerd op een pianoconcert van Leen Borms. Leen is een rasechte Oudegemse en studeert klassieke muziek en piano aan het befaamde Lemmensinstituut. Zoals steeds is het eerste glas cava op onze kosten!”

Tom Bogman: “Met ’t Pÿl willen we meewerken aan een geslaagd kermisweekend in Oudegem. Met ons aperitiefconcert trappen we de zondagse kermisdag al in de voormiddag af en laten we de Oudegemenaren een topdag beleven in eigen dorp. Bij een glaasje cava en een hapje, vergezeld van een pianomuziek van eigen bodem, zijn we hier de voorbije jaren telkens in geslaagd. Wij zijn er van overtuigd dat het dit jaar niet anders zal zijn”.

Meer informatie: www.facebook.com/tpylvzw

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie