Dansgroep Nele schittert op Katuit (video)

Dendermonde – Katuit had vorige donderdag opnieuw een aantal nieuwigheden in petto waaronder de ‘Dansende Kinderen’. Het bekende bronzen beeld van de Dendermondse beeldhouwer Jos De Decker, die precies honderd jaar geleden werd geboren, vormde de inspiratie voor een wervelend dansspektakel van dansgroep Nele. 80 enthousiaste dansers, symbool voor het eeuwig jeugdige en vernieuwende karakter van Katuit, brachten in een wervelende choreografie hulde aan Jos De Decker.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie