Oudegem neemt het op tegen Hamburg en Valenciennes

Oudegem – Als voorbereiding op zijn Europees avontuur krijgt Volleybalclub Oudegem deze week Hamburg en Valenciennes op bezoek. Nog even in herinnering brengen dat de club vorig seizoen in de nationale competitie op de vierde plaats eindigde en daardoor dit seizoen ook op Europees niveau speelt.

Op 15 en 22 november neemt de club het op tegen het Roemeense Bucaresti. Om voorbereid te zijn, vinden deze week twee oefenwedstrijden plaats. Op donderdag 6 september om 20 uur wordt Oudegem-Hamburg gespeeld en zaterdag 8 september om 20 uur staat Oudegem-Valenciennes op het programma. De toegang voor deze wedstrijden is volledig gratis. Alle supporters op post!!

Meer informatie: www.vcoudegem.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie