Zoek

KLJ Schoonaarde start op 30 september

Schoonaarde – De plannen om in Schoonaarde een jeugdvereniging op te starten worden concreter. Op donderdag 6 september om 19.30 uur organiseert KLJ een informatiemoment voor ouders in de gemeenteschool in Schoonaarde. Deze samenkomst is tegelijk ook het startschot van het eerste werkjaar van KLJ Schoonaarde.

De echte start vindt plaats op zondag 30 september wanneer alle kinderen van 6 tot 16 jaar worden uitgenodigd op de “superleuke en megagezellige” namiddag.

“Om 14 uur verwachten we ze aan het lokaal in de gemeenteschool voor een schitterende activiteit. Onze eerste activiteit van het jaar heeft als thema ‘feest’ want KLJ begint en dat is een groot feest”, aldus Jonas en Silke van KLJ Schoonaarde. “We werken met 2 leeftijdsgroepen : van 1ste tot 6de leerjaar en van het 1ste tot het 4de jaar secundair.” Na deze eerste activiteit volgt om de twee weken een activiteit, telkens op zondag van 14 tot 17 uur.

Gemotiveerde jongeren

Acht gemotiveerde jongeren staan met de steun van medewerkers van KLJ aan de wieg van de nieuwe afdeling van KLJ in Schoonaarde: Silke De Nul, Jonas Mathijs, Jonas Goeman, Vicky Van Mol, Rein Van Acker, Dorien Van Wesemael, Cindy Van Hove en Paulien Baeyens.

“Als jeugd- en jongerenbeweging streven wij naar een leuke, kwaliteitsvolle werking voor jongeren van 6 tot 16 jaar. We doen dit in een landelijke omgeving, vanuit een dorpsgevoel en een eigentijdse christelijke inspiratie. Samenkomen en/of -spelen in groep zorgt ervoor dat KLJ’ers sterker worden als persoon en als groep. Door onze werking willen we ook een meerwaarde betekenen voor de hele maatschappij.

Meer informatie:
Jonas Mathijs, jonas.mathijs@telenet.be
Silke De Nul, silkedenul@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie