Zoek

Droge humor op 22 september

Dendermonde – Stand up comedians Peter Gysen en Bart Vantieghem geven op 22 september het beste van zichzelf in The Irish Pub, Guldenhoofdstraat (Grote Markt) in Dendermonde.

Peter Gysen stond in 2008 voor de eerste keer op een podium. Aangezien daar net een modeshow plaatsvond, werd hij er al vrij snel afgegooid. Maar het podium bleef hem aantrekken. Peter brengt comedy op een droogkomische en eigenzinnige manier. Toegankelijke en absurde humor op een bedje van zelfspot verfijnd met enkele schuimpjes actualiteit.

Bart Vantieghem heeft het niet getroffen met zijn ouders. Omdat zij geen geld hebben om twee kinderen op te voeden, wordt Bart na zijn geboorte ingevroren. Ieder normaal mens houdt hier een trauma aan over, maar niet Bart Vantieghem. Hij weeft er een comedyshow rond doorspekt met hilarische liedjes over Veronique Decock en Freddy The Fat Ass Bastard.

In voorverkoop kost een ticket 6 euro, aan de kassa 8 euro.

Meer informatie en reservering: kriscomedie@gmail.com



Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie