Zoeken

Sint Blasius verwent kankerpatiënten op 13 september

Dendermonde – Donderdag 13 september neemt algemeen ziekenhuis Sint-Blasius voor de vijfde keer deel aan de ‘Dag tegen Kanker’, een initiatief van de Vlaamse Vereniging tegen Kanker. Het ziekenhuis organiseert een themadag ‘gezond verwennen’ voor kankerpatiënten en hun naasten, met diverse verwenactiviteiten, workshops en een gezonde kookdemonstratie door een vermaarde topchef.

Tussen 10 en 18 uur vinden op campus Dendermonde aan de Kroonveldlaan workshops en individuele verwenactiviteiten plaats. Vanaf 14 uur zijn de infostands en de koffie- en praathoek doorlopend vrij te bezoeken.

De deelname is gratis. Geïnteresseerden moeten wel vooraf inschrijven. De artsen en ziekenhuismedewerkers zullen op 13 september het ‘gele lintje’ dragen, symbool voor solidariteit met kankerpatiënten.

Meer informatie: www.azsintblasius.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie