Zoek

“Een nieuwe winkel vol nieuwigheden”

Sint-Gillis – Onder grote belangstelling werd donderdagavond de grondig vernieuwde Delhaize in Sint-Gillis officieel geopend. De winkel oogt ruimer en mooier, is gebruiksvriendelijker en dankzij enkele nieuwigheden zijn de service en het gebruiksgemak nóg beter dan vroeger. Om de heropening van de winkel nog net dat tikkeltje feestelijker te maken, lanceert Delhaize een speciale “Cuvée Dendermonde”: zowel een witte als een rode wijn. De klanten zullen kunnen kennismaken met hun nieuwe winkel tijdens twee feestweekends.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie