“Een nieuwe winkel vol nieuwigheden”

Sint-Gillis – Onder grote belangstelling werd donderdagavond de grondig vernieuwde Delhaize in Sint-Gillis officieel geopend. De winkel oogt ruimer en mooier, is gebruiksvriendelijker en dankzij enkele nieuwigheden zijn de service en het gebruiksgemak nóg beter dan vroeger. Om de heropening van de winkel nog net dat tikkeltje feestelijker te maken, lanceert Delhaize een speciale “Cuvée Dendermonde”: zowel een witte als een rode wijn. De klanten zullen kunnen kennismaken met hun nieuwe winkel tijdens twee feestweekends.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie