Piet Buyse en Barbara Pas morgen in De Zevende Dag

Dendermonde – Burgemeester Piet Buyse en gemeenteraadslid en volksvertegenwoordiger Barbara Pas nemen morgen deel aan het debat in de Zevende Dag op één.

“Bij ‘De Vragende Partij’ op deredactie.be zijn ondertussen al meer dan tienduizend suggesties binnengelopen van burgers met concrete voorstellen om het beleid in hun gemeente te verbeteren. In De zevende dag leggen we er een paar voor aan vier lokale politici en kandidaten. Deze week zitten we in Oost-Vlaanderen. Onze gasten zijn Filip Watteeuw (Stadslijst sp.a-Groen, Gent), Jean-Jacques De Gucht (Open VLD, Aalst), Piet Buyse (CD&V, Dendermonde) en Barbara Pas (Vlaams Belang, Dendermonde)”, meldt de website van De Zevende Dag.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie