Zoek

Piet Buyse en Barbara Pas morgen in De Zevende Dag

Dendermonde – Burgemeester Piet Buyse en gemeenteraadslid en volksvertegenwoordiger Barbara Pas nemen morgen deel aan het debat in de Zevende Dag op één.

“Bij ‘De Vragende Partij’ op deredactie.be zijn ondertussen al meer dan tienduizend suggesties binnengelopen van burgers met concrete voorstellen om het beleid in hun gemeente te verbeteren. In De zevende dag leggen we er een paar voor aan vier lokale politici en kandidaten. Deze week zitten we in Oost-Vlaanderen. Onze gasten zijn Filip Watteeuw (Stadslijst sp.a-Groen, Gent), Jean-Jacques De Gucht (Open VLD, Aalst), Piet Buyse (CD&V, Dendermonde) en Barbara Pas (Vlaams Belang, Dendermonde)”, meldt de website van De Zevende Dag.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie