Zoek

Little Kim in de Honky Tonk Jazzbunker

Dendermonde – Little Kim & The Alley Apple 3 – de band rond zangeres Kimberley Claeys – geeft op zaterdag 22 september een concert in de Honky Tonk Jazzbunker. Claeys stelt er haar tweede cd voor.

“Tweemaal liet ze zich bewonderen in Dendermonde. Als gaste op de eerste matinee van onze Second Line, met daarna een geslaagd optreden in Jazz in ’t Park. Ondertussen bezit ze al een indrukwekkend palmares met concerten op de grote festivals en in gerenommeerde jazzclubs. Deze mooie dame – of mag je dat vandaag ook niet meer aankaarten? – zingt in de traditie van de grote Billy Holiday, Kay Stars, Mildred Bailey en Bessy Smith, en laat zich begeleiden door uitstekende jonge musici, die thuis zijn in Western swing, hotclub jazz jaren ‘20 en cool swing. Samen met Daan’s drumster Isolde Lasoen, meermaals in Honky Tonk en zangeres Sara Ferry knap nog 2 jaar geleden in de bunker en nu internationaal gegeerd is Little Kim vertrokken voor een grote carrière. Wij hopen met dit optreden, dat uitstekend past in onze avondprogrammatie, jong en oud, met een breed scala van blues, country, hotclub jazz en gospel, te plezieren”, aldus Mon Heuvinck van de Honky Tonk Jazzclub.

Datum: zaterdag 22 september
Locatie: Honky Tonk Bunker
Aanvang: 21uur
Line up:
Kimberly Claeys – vocals
Tom De Poorter – gitaar
Selim Meiresonne – bas
Patrick Cattoir – lapsteel/gitaar
Reservatie: 0478 92 82 70 of reservering@honkytonk.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie