Search

Jeugd in debat met politici (update)

Dendermonde – Zaterdag 15 september organiseert de jeugdraad een debat naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het doel is het thema ‘jeugd’ bovenaan de politieke agenda te plaatsen. Jongeren die vragen hebben, kunnen ze tot 8 september via e-mail doorsturen. Op die manier hebben politici de tijd zich voldoende voor te bereiden. Het debat, dat wordt gemodereerd door journalist Philip Heymans, vindt plaats op zaterdag 15 september van 10 tot 12 uur in zaal Steenpoort in de Kerkstraat.

Mail naar: jeugdraad@dendermonde.be

Update 2012-09-09 : Aan tafel zitten de volgende sprekers burgemeester Piet Buyse (CD&V), Bart Van Malderen (sp.a), Marius Meremans (N-VA), Inge De Bal (Groen), Sander Dalle (Open VLD) en Stefaan Van Gucht (Vlaams Belang).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie