Zonnige start van het cultuurseizoen

Dendermonde – Het cultuurseizoen in Dendermonde is nu echt gestart. Dit weekend vonden verschillende activiteiten plaats in en rond cultuurcentrum Belgica.

De vrijetijdsmarkt deze namiddag was de perfecte afsluiter van dit eerste cultuurweekend. Misschien was het voor veel bezoekers net iets te warm, maar het was heerlijk slenteren en rondkijken op de vrijetijdsmarkt. De aanwezige verenigingen hadden hun uiterste best gedaan om hun stand zo goed mogelijk aan te kleden.

Jeugdband Dynamic had een enthousiast team op de been gebracht. De band repeteert elke zateragnamiddag van 15.15 tot 16.45 uur in KTA ’t Zwijveke en jong muzikaal talent is er altijd welkom.

Ook poppentheater Kalleke Step kon rekenen op aardig wat toeschouwers deze namiddag. Het theater plant dit seizoen drie producties: “Sint-Niklaas, Schijnheiligaard?” op 24 en 25 november en 1 en 2 december “Het Geheim van de Heksenkring” op 23 en 24 februari en 2 en 3 maart en “Coconut” op 20, 21, 27 en 28 april.

Het Mobiel Naaiatelier kon schepen Marius Meremans overhalen om z’n hemd uit te trekken zodat ze ter plekke konden vermaken en pimpen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord