Search

Scheepswerfstraat vrijdag opnieuw open

Baasrode – Schepen Leen Dierick liet op haar website weten dat de Scheepswerfstraat vrijdag opnieuw worden opengesteld. “De straat was afgesloten ter hoogte van het plein dat momenteel heraangelegd wordt. Werklui zijn er al maanden bezig met wegen- en rioleringswerken. Zowel doorgaand als plaatselijk verkeer moet daardoor omrijden”, aldus Leen Dierick.

“Volgens de aannemer kan de doorgang vrijdag weer open, net op tijd voor de Scheldefeesten dit weekend. Als alles volgens plan verloopt, zal het dorpsplein tegen eind oktober zo goed als afgewerkt zijn. Daarna worden de zijstraten Kloosterstraat en Molenberg aangepakt. Doorgaand verkeer moet tijdens de werken rondrijden via het industrieterrein Hoogveld en de Mandekensstraat. Vanaf volgende week kan plaatselijk verkeer wel door.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie