Werken aan de Scheldebrug duren tot eind september

Grembergen – De vernieuwing van het brugdek van de Scheldebrug zal vermoedelijk tot het eind van de maand duren.

“Het Agentschap Wegen en Verkeer meldt vandaag dat deze werken door onvoorziene omstandigheden langer duren dan voorzien en vermoedelijk pas kunnen afgerond worden eind september. Doorgaand verkeer is mogelijk in twee richtingen, maar op sterk versmalde rijstroken”, laat het stadsbestuur in een mededeling weten.

De stad vraagt automobilisten en vrachtwagenchauffeurs om de Scheldebrug te vermijden en om te rijden via de Vlassenbroekbrug N41 of via Uitbergen. De politie blijft de toestand opvolgen met verhoogde aandacht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie