Muziekwedstrijd voor talent van eigen bodem

Dendermonde – Davidsfonds Dendermonde bestaat 135 jaar en is daarmee één van de oudste afdelingen in Vlaanderen. Men wil dit uiteraard passend vieren met een Nederlandstalige muziekwedstrijd ‘Van Rap tot Klassiek’ voor jongeren tussen 14 en 26 jaar. Alle genres zijn toegelaten, maar de nummers moeten wel in het Nederlands gebracht worden. In 2007 vond een gelijkaardige wedstrijd. Toen werd Noria beloond met de eerste plaats.

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 december in de theaterzaal van cultuurcentrum Belgica. Inschrijvingen tot 1 november. Er worden tal van prijzen voorzien, waaronder ook een ‘Publieksprijs’ zodat ook de toeschouwers hun zegje kunnen hebben. De winnaar krijgt maar liefst 8 uur studiotijd met een ervaren geluidsman.

Meer informatie: dendermonde.davidsfonds.@gmail.com of 0477 47 65 72 (Jo Goubert) of 0496 07 49 93 (Bea Verelst).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie