Search

Anika Buyst aan de slag bij DDS en Verko

Dendermonde –Intercommunales DDS en Verko willen werk maken van een sterkere relatie met de verschillende aandeelhouders en engageerde daarom Anika Buyst die de externe communicatie voor haar rekening te nemen. Zij volgt Patrick Stevens op die de voorbije 14 jaar de public relations voor beide organisaties verzorgde.

Anika Buyst (29) werkte de voorbije 6 jaar als redacteur bij werkgeversorganisatie Voka Oost-Vlaanderen en deed er redactiewerk voor verschillende print- en online media. Anika Buyst: “De kennis en ervaring die ik daar vergaarde, wil ik met veel plezier verder gebruiken om DDS en Verko in woord en beeld onder de aandacht te brengen in eigen en externe media. We zetten in op transparante communicatie.”

Over DDS en Verko. DDS verenigt de negen gemeenten uit het arrondissement Dendermonde rond streekontwikkeling en is onder andere verantwoordelijk voor de uitbating van het recreatiedomein Nieuwdonk in Berlare. Verko organiseert de ophaling en verwerking van huishoudelijk afval in de regio.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie