Search

Dag van de Klant in top 5 aantal deelnemers

Dendermonde – Zaterdag 22 september vindt de zilveren jubileumeditie van de ‘Dag van de Klant’ plaats. Unizo afdeling Dendermonde heeft met deze viering van de Dag van de Klant tevens een nieuw record gevestigd.

“Bijna 125 deelnemers”, vertelt Judith De Smedt, voorzitter van de middenstandsraad en dagverantwoordelijke van de ‘Dag van de Klant’ namens Unizo. “Dit is de vrucht van degelijk teamwork, prospectie en ook de steun van de stedelijke dienst middenstand en de lokale handelsdekenijen uit Dendermonde, Sint-Gillis, Baasrode, Schoonaarde, Oudegem en Appels.”

Unizo afdeling Dendermonde scoort daarmee in de nationale top 5! “Iets waar we terecht fier mogen op zijn. De vrucht van jarenlang werken en opbouwen”, aldus De Smedt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie