Zoek

Het Groot Dendermonds Kopstukkendebat op 11 oktober

Net voor de gemeenteraadsverkiezingen vindt Het Groot Dendermonds Kopstukkendebat plaats in cultuurcentrum Belgica. Op donderdag 11 oktober komen de lijsttrekkers de standpunten en de visie van hun respectievelijke partijen voorstellen, toelichten en verdedigen.

Deelnemers aan het debat zijn Bart Van Malderen (sp.a), Hilde Dierickx (Open VLD), Jef Maes (LSP), Marius Meremans (N-VA), Matthias Coppens (Groen), Piet Buyse (CD&V) en Stefaan Van Gucht (Vlaams Belang). Het debat wordt gemodereerd door Editie-redacteur Timothy Vermeir.

Wie staat de komende zes jaar aan het politieke roer in onze stad? Wie wil welke projecten realiseren? Welke klemtonen gaan tijdens de volgende bestuursperiode worden gelegd en welke invloed hebben die op het dagelijks leven van de Dendermondenaar? Op Het Groot Dendermonds Kopstukkendebat wordt op deze en nog veel meer vragen een antwoord gegeven. Zorg dat je er bij bent in cultuurcentrum Belgica.

Het Groot Dendermonds Kopstukkendebat is een initiatief van de Dendermondse Perskring, Editie Dendermonde en jeugdhuis Zenith.

Nodig via Facebook vrienden uit om het debat bij te wonen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie