Lezingen over film in bib

Dendermonde – Het samenwerkingsverband van bibliotheken rond Dendermonde, de Leesdijk, programmeert een reeks lezingen over film. In Dendermonde wordt op 8 oktober Guido Convents uitgenodigd om te praten over vergeten en onbekende (film)beelden uit Congo.

Guido Convents is filmhistoricus en antropoloog. Hij is medewerker bij Signis, de internationale katholieke organisatie voor film, televisie en radio die in meer dan 140 landen actief is. Hij is één van de drijvende krachten achter het Afrika Filmfestival in Leuven. Guido Convents is een enorme expert met een internationale reputatie betreffende de koloniale en niet-westerse film.

Afspraak op maandag 8 oktober om 20.15 uur in de Bibliotheek, Kerkstraat 111 in Dendermonde. De toegang is gratis.

Klik hier voor meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie