Creole Clarinets op 29 september

0

Dendermonde – De Honky Tonk Jazzclub verwelkomt op zaterdag 29 september de Creole Clarinets met Thomas l’Etienne & Friends uit Duitsland.

“Al de musici, die al jaren deelnemen aan Thomas Braziliaans Choro-NO project, hebben hun roots in de traditionele New-Orleans stijl. Ook L’Etienne zelf, is een van de voornaamste klarinetspelers die beïnvloed werd door de legendarische riet-blazers uit de Crescent City. Met Papa Tom Lamentation Band, later met Lillian Boutté’s Music friends en nu met zijn eigen ‘Friends’ reist hij de hele wereld rond. Jaarlijks houdt hij halt in Brazilië, waar hij de plaatselijke Choro-muziek bestudeert en deze uiterst prachtige stijl in zijn N.O. muziek integreert.”

“Met zijn Duitse vriend Ulli Wunner stond hij 2 jaar geleden voor een prachtig concert en vorig jaar kaapte hij in Honky Tonk met zijn Zweedse trombonist Freddie John, de gouden wimpel weg voor het beste cluboptreden van het 47ste seizoen.”

Zaterdag 29 september
Aanvang: 21 uur
Line up:
Thomas l’Etienne – cl/sax
Harry Kanters – piano
Frederik Van den Berghe – drums
Karel Algoed – bas
“Creole clarinet” – nog te bepalen

Reservatie: 0478 92 82 70 of reservering@honkytonk.be