Grote garageverkoop op 29 september

Sint-Gillis – Zaterdag 29 september van 10 tot 16 uur vindt de allereerste grote garageverkoop plaats in Sint Gillis. “Enkele mensen uit de Breestraat en de wijk Achthoek sloegen de handen in elkaar! Met als resultaat dat er flink wat bewoners uit beide straten hun garages en opritten zullen openstellen voor bezoekers en dit voor één dag”, aldus Caroline Eeckhoudt. “Tijdens de garageverkoop kan je op zoek gaan naar een nieuw servies, glazen, een kastje, sportartikelen, babyspullen, kinderkleding, speelgoed en zoveel meer ….. en dat voor een prikje!” De garages die deelnemen kan je herkennen aan de ballon op de oprit.

Klik hier voor meer informatie

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie