Jazzdance voor het goede doel

Sint-Gillis – Zaterdag 20 oktober organiseert GymMax Jazz Dance het wervelend dans-, muziek- en zangevenement ‘A Passion for Charity’ in de Sint-Egidiuskerk in Sint-Gillis. “Meer dan 130 kinderen, jongeren en volwassenen zullen het beste van zichzelf geven in een unieke show.

De opbrengst van de avond gaat naar de Borstkliniek in Dendermonde”, aldus choreografe Danny Verneirt. Aan het evenement nemen jeugdkoor Jeko, het Dendermonds Symfonisch Orkest en de solisten Katya en Brecht Oskar Leus deel. Meter van de actie is de Dendermondse musicalster Fleur Brusselmans, peter is Dr. Jan Decloedt, de coördinator van de Borstkliniek van het AZ Sint-Blasius.

Danny Verneirt: “Door dit evenement te organiseren, wil ik mijn artistiek steentje bijdragen aan het goede doel. Verder is de onbaatzuchtige deelname van de verschillende verenigingen een bewijs dat dit bij iedereen van ons leeft. De dansers, koor en muzikanten kijken er naar uit om dit uniek gebeuren mee vorm te geven en met iedereen te delen.”

Dr. Jan Decloedt is blij met de steun. “Dankzij de steun van Gymmax kunnen we blijven investeren in het oncorevalidatie project Herstel & Balans, waarbij patiënten na een zware behandeling opnieuw gaan sporten.”

‘A Passion for Charity’ vindt plaats op 20 oktober om 19.30 uur in de Sint-Egidiuskerk.
Meer informatie en reservering: jazzdance.appels@gmail.com en 0497 48 42 99.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord