Search

Wielerwedstrijd op zondag 7 oktober

Schoonaarde – Zondag 7 oktober wordt in Schoonaarde een wielerwedstrijd voor junioren dames georganiseerd. Het parcours loopt via de Klinkaertstraat, Opstalstraat, Zijbaan, Molenkouterstraat, Nieuwstraat, Jozef De Troetselstraat en Klinkaertstraat.

De eerste start wordt gegeven om 13.15 uur, de tweede om 15.15 uur. Om een vlot en veilig verloop te waarborgen, wordt vanaf 12 uur een parkeerverbod ingevoerd in de straten van de omloop, net als in een gedeelte van de Moleneinde. Tijdens de wedstrijd wordt tevens eenrichtingsverkeer ingevoerd op het volledige parcours.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie