Wielerwedstrijd op zondag 7 oktober

Schoonaarde – Zondag 7 oktober wordt in Schoonaarde een wielerwedstrijd voor junioren dames georganiseerd. Het parcours loopt via de Klinkaertstraat, Opstalstraat, Zijbaan, Molenkouterstraat, Nieuwstraat, Jozef De Troetselstraat en Klinkaertstraat.

De eerste start wordt gegeven om 13.15 uur, de tweede om 15.15 uur. Om een vlot en veilig verloop te waarborgen, wordt vanaf 12 uur een parkeerverbod ingevoerd in de straten van de omloop, net als in een gedeelte van de Moleneinde. Tijdens de wedstrijd wordt tevens eenrichtingsverkeer ingevoerd op het volledige parcours.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie