Quizzen op 13 oktober

Dendermonde – De Tafel van Vier op 13 oktober om 19.30 uur in het Sint Vincentiusinstituut is een multimediale quiz georganiseerd door Davidsfonds Dendermonde. In een team van vier word je uitgedaagd door verrassende weet- en denkvragen. Sfeer, plezier en een gezellige avond zijn verzekerd. Elke deelnemer ontvangt een mooie prijs.

Deelnemen aan De Tafel van Vier kost 20 euro per ploeg. Een ploeg waarvan minstens één persoon een Davidsfonds Cultuurkaart bezit, betaalt slechts 16 euro. Vooraf inschrijven via maurits.de.decker@telenet.be. Inschrijven en overschrijven kan tot en met maandag 8 oktober 2012.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord