Search

Giel Van Medegael: “Het dorpsplein moet blijven”

Oudegem – Giel Van Medegael stond mee aan de wieg van de jongerenafdeling van N-VA in Dendermonde. Hij werd in het voorjaar van vorig jaar verkozen tot penningmeester en maakt ook deel uit van het lokale partijbestuur.

Giel is een geboren en getogen Oudegemenaar en studeert geschiedenis aan de Gentse universiteit. Zijn hobby’s zijn vooral lopen en fietsen. Hij is ook actief als ‘stadionomroeper’ tijdens de wedstrijden van Volleybalclub Oudegem.

“Ik ben al drie jaar actief in de politiek”, steekt hij van wal. “Het was mijn dorpsgenoot Tomas Roggeman die me uitnodigde naar de vergaderingen van N-VA. Mijn omgeving reageerde positief op mijn engagement. Ik vertel graag waar ik voor sta en geef mijn vrienden graag uitleg.”

Zijn grote aandachtspunt is het dorpsplein van Oudegem. “Het plein kan voor ons niet worden volgebouwd”, zegt hij. “Op dit ogenblik is er weinig informatie over de voortgang van het dossier, maar ik weet wel dat heel wat mensen vinden dat het plein moet blijven”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie