Zoek

Parochiale werken gaat activiteiten online promoten

Sint-Gillis – De jaarlijkse parochiefeesten in Sint-Gillis zijn de aanleiding voor de vzw Parochiale Werken om zijn online communicatie aan te pakken. “Hiermee willen we onze werking verder versterken en meer publiciteit geven aan onze verenigingen”, luidt het.

De vereniging speelt al jaren een belangrijke rol in het verenigingsleven in Sint-Gillis. Vanuit Het Gildenhuis in de Otterstraat wordt lokale verenigingen gesteund voor onder meer de organisatie van hun activiteiten.

“Het verenigingsleven bruist nog altijd in Sint-Gillis, maar heeft vaak een gebrek aan de nodige infrastructuur. De verenigingen kunnen daarvoor een beroep doen op ons om aan een vriendenprijsje Het Gildenhuis te gebruiken en hun activiteiten, waaronder optredens, eetfestijnen, vergaderingen, en andere te organiseren”, aldus de vereniging.

Het bestuur lanceert nu net ook daarom een website. “Stelselmatig plaatsen we de activiteiten van de verenigingen op onze website, zodat ook zij kunnen profiteren van wat extra publiciteit.”

Meer informatie: http://parochialewerken.wordpress.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie