Woestijnvis gaat op zoek naar slimme Dendermondenaren

Dendermonde – Het productiehuis Woestijnvis gaat in de lente van volgend jaar op zoek naar ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’. De quiz zal te zien zijn op Vier en gepresenteerd worden door Michiel Devlieger.

Alle 308 Vlaamse gemeenten mogen een man en een vrouw als duo afvaardigen naar de nationale preselectie. Ook Dendermonde neemt deel en wil deze felbegeerde titel van slimste gemeente binnenhalen.

Wil je graag deelnemen, stuur dan een e-mail naar info@dendermonde.be. Zet in je e-mail een korte cv van jezelf en je quizpartner en een leuke, slimme, uitdagende, originele tekst van maximum 200 woorden waarin je Dendermonde aanprijst aan potentiële inwijkelingen.

Uit alle kandidaten worden door een Dendermondse jury 10 duo´s geselecteerd die deelnemen aan de Dendermondse voorronde op zaterdag 10 november. Het beste duo neemt deel aan de Vlaamse voorronde, georganiseerd door Woestijnvis. Deze preselectie vindt plaats op zaterdagnamiddag 1 december in Brussel. De 80 beste ploegen gaan door en komen uiteindelijk op antenne. Vanaf dan worden de burgemeesters van de deelnemende gemeenten toegevoegd aan het duo.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie