Search

Jeugdhuizen houden opendeurdag op 16 november

Dendermonde – Op vrijdag 16 november houden de Dendermondse jeugdhuizen Zenith, Snuffel, Fluks en Move een gezamenlijke opendeurdag. De titel van dit evenement luidt ‘Don’t Hype on the Road’ en is ter ere van het 50-jarig bestaan van jeugdhuizen in Vlaanderen. Het doel van deze opendeurdag is om de jeugdhuizen positief in de aandacht te brengen.

“Het is niet alleen de bedoeling om jeugdhuizen in de aandacht te brengen maar ook om te laten zien wat jeugdhuizen eigenlijk zijn en wat ze vandaag kunnen betekenen”, aldus Ward Vranken van jeugdhuis Zenith. Het ‘Don’t Hype on the Road’ evenement is er voor iedereen. Men richt zich niet naar een speciale doelgroep. Die avond zal er ook gratis toegang zijn om iedereen te kunnen motiveren een bezoek te brengen. Er zijn ook gratis partybussen ingelegd zodat je alle vier de jeugdhuizen kan gaan bezoeken. In de toekomst hopen de jeugdhuizen nog meer te kunnen samenwerken door op regelmatige basis te overleggen en zo eventuele problemen te kunnen oplossen. Als je zelf eens een kijkje wil gaan nemen, aarzel dan niet om op 16 november één van of gewoon alle vier de jeugdhuizen te bezoeken. (kb)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie