Ondernemende stadsgenoten openen kindercrèche

Grembergen – Natasja Van Steen en Leen Dierick, twee ondernemende jonge vrouwen, openen in januari kindercrèche ’t Girafke in Grembergen. Kinderopvang is voor veel ouders een probleem, dus gingen we met hen praten.

“We leerden elkaar kennen tijdens de voltijdse dagopleiding kinderopvang bij Syntra”, vertelt Natasja Van Steen. “Ik had al concrete plannen om een kinderopvang te openen, maar wilde absoluut eerst een degelijke opleiding. Ik wilde van bij de start ook een partner omdat ik het belangrijk vind dat er twee begeleiders in de crèche zijn”. Natasja komt uit een groot gezin en werkt nu in de kindercrèche van haar zus.

Leen Dierick: “Ik heb zelf een dochtertje en ben heel graag met kinderen bezig, daarom besloot ik een extra opleiding te volgen. Ik ben sterk geïnteresseerd in de psychologische ontwikkeling van een kind.” Natasja en Leen zijn er zich bewust van dat ze een belangrijke plaats innemen in het leven van het kind én de ouders. “Het luisteren naar wat de ouders verwachten en wat wij van hen verwachten, vinden we belangrijk om een band te scheppen”, aldus Leen.

’t Girafke opent begin januari op het gelijkvloers van Natasja’s nieuwe huis in de nieuwe wijk ’t Lammeke in Grembergen. “Het is een nieuwbouw wat betekent dat we alles volgens de wettelijke normen en naar onze eigen smaak hebben kunnen inrichten. We hebben plaats voor 12 kindjes van 0 tot 3 jaar en kunnen niet wachten om te starten”, besluit Natasja.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie