Zenith nodigt oud-leden uit voor oldskool instuif

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith organiseert op zaterdag 1 december een oud-leden fuif. “Oud-leden kunnen een babbeltje slaan tijdens een oldskool instuif. Vervolgens kan iedereen nog eens de benen los zwieren op de beats van dj Jan Van Gaver”, aldus beroepskracht Ward Vranken.

Het jeugdhuis bestaat al 43 jaar en dus lopen er ook heel wat oud-leden rond. “In het jaar van de oprichting zette Neil Armstrong zijn eerste stap op de maan, en de eerste hippie zijn eerste stap op de wei van Woodstock. Het lijkt al een hele poos geleden. Door de jaren heen stond het jeugdhuis ook niet stil. Er zijn vele dingen georganiseerd waar leden, oud-leden, bezoekers en sympathisanten vele herinneringen aan hebben. En dat moet gevierd worden! Samen met jong en oud willen de jeugdhuisleden deze herinneringen nog eens ophalen, met een frisse pint in de hand!” Afspraak op 1 december om 20 uur in Zenith, Otterstraat 58 in Sin-Gillis.

Klik hier en stuur een uitnodiging via Twitter

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie