Zoeken

Volleyclub Oudegem uitgeschakeld in Europese competitie

Oudegem/Sint-Gillis – Volleyclub Oudegem kon gisteren niet winnen tegen het Roemeense CSM Bucuresti en verlaat met opgeheven hoofd de eerste Europese campagne in de clubgeschiedenis.

Nadat de club vorige week in een spannende heenwedstrijd de duimen moest leggen met 3-1, kon het ook in de Sporthal van Sint-Gillis geen vuist maken. De 600 aanwezige toeschouwers zagen nochtans een strijdvaardig Oudegem.

Oudegem verloor de eerste set verloren met 20-25. “VC Oudegem probeerde goed mee te volleyballen, maar kwam ook net dat tikkeltje afwerking te kort, zoals we ook in de heenwedstrijd wel eens gemerkt hadden”, aldus woordvoerder Wouter Rogiers. “In de derde set ging het Oudegem helemaal niet meer voor de wind en de talrijk opgekomen supporters vielen ook stil, met een monstervoorsprong van 6-20 leek Oudegem helemaal uit zijn lood geslagen, al was dat buiten sterk serverende kapitein Devreese en invalster Mira Juwet gerekend, die met een mooie reeks Oudegem even terug in de wedstrijd brachten. Ook het thuispubliek ging er weer in geloven, waardoor we nog een warm slot beleefden. Oudegem verloor met 20-15.”

VC Oudegem gaat zich nu volledig concentreren op de competitie en de Beker van België.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie