Bogaerdstraat opnieuw open voor verkeer

Dendermonde – Samen met de bouw van de nieuwe Bogaerdbrug in de binnenstad werden ook rioleringswerken uitgevoerd in de Werf en Papiermolenstraat (nabij de huidige Bogaerddam). Deze werken zijn nu afgelopen en vanaf maandag 26 november zal de Bogaerdstraat opnieuw opengesteld worden met eenrichtingsverkeer naar de Papiermolenstraat. In de Papiermolenstraat wordt eveneens eenrichtingsverkeer ingevoerd richting Oude Vest.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

  1. Waarom stelt men de Noordlaan niet open op 2 rijstroken gedurende de werken in Denderm…Zo kunnen er meer auto’s weg van aan de lichten met de Donckstraat . Zo kan men de ellenlange files vanaf 7uur30 van aan de grens met Oudegem tot voorbij die lichten toch iets vlotter laten verlopen?
    Stel aub de lichten van de Gentsestw en die van de Donckstraat op elkaar af!

Geef een reactie