Comedynight met Bert Gabriëls

Sint-Gillis – Op vrijdag 30 november treedt Bert Gabriëls op in jeugdhuis Zenith. Bert Gabriëls begon in februari 2004 met een comedy act op het open podium in de Engelenbak in Amsterdam. Twee maanden later stond hij in de finale van het AKF Stand up concours. In mei 2004 won hij in Vlaanderen de ‘123 Comedy Award’ voor beginnend talent.

Sinds januari 2009 presenteert hij samen met Henk Rijckaert het Canvas-programma ‘Zonde van de Zendtijd’. De eerste reeks kreeg een Vlaamse Televisiester voor beste Humorprogramma, en stond bovenaan de lijst in Humo’s Pop Poll. Het tweede seizoen van Zonde van de Zendtijd haalde met 630.000 kijkers een Canvasrecord.

Inmiddels is Bert ook een graag geziene gast in tal van radio- en televisieprogramma’s, zoals Het Besluit, De Raadkamer, Peter Live, Villa Vanthilt, Mag ik u Kussen?, Vlaanderen Vakantieland, enzovoort.

De toegang op dinsdag 30 oktober bedraagt 6 euro voor wie jonger is dan 26 jaar en leden, alle anderen betalen 8 euro.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord