Gratis met de bus tijdens eindejaarsperiode

Dendermonde – Het is intussen al flink ingeburgerd dat op maandag en zaterdag iedereen gratis kan gebruikmaken van de bussen van De Lijn. Van 1 december tot en met 15 januari kan je in Dendermonde àlle dagen de bussen van De Lijn gebruiken. Ideaal om zonder parkeerzorgen kerstinkopen te doen, familie te bezoeken enzovoort. “Als reiziger moet je bij het opstappen je gratis biljet bij de chauffeur vragen, want zonder biljet rij je niet reglementair. Je hoeft dus niets te betalen zolang je binnen het grondgebied van Dendermonde op- en afstapt. Indien uw opstaphalte of afstaphalte buiten Dendermonde ligt, gelden de normale tarieven”, aldus Jessie De Laender, dienst mobiliteit en verkeer van de stad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord