Dendermondse bands verzameld op exclusieve cd

Dendermonde – De jeugddienst presenteert op vrijdag 30 november de vierde (!) Tenera Munda-cd met uitsluitend Dendermondse bands en artiesten. De cd is vanaf 2 december gratis verkrijgbaar bij de jeugddienst. Om het verzamelalbum te promoten vinden liefst vier concerten plaats.

“De Dendermondse jeugddienst brengt een verzamel-cd uit die een staalkaart moet zijn van wat Dendermonde te bieden heeft op muzikaal vlak”, aldus Filip Hendrickx van de jeugddienst. De groepen die op de cd verschijnen zijn: Our Lips Are Sealed (‘Any Longer’), DJ Froggy ft. Bertdc – (‘Straffe Toebaka’), Heavium (‘Two Thirty’), Hidden (‘I Know’), Twisted Cable (‘Fallow’), Blues Lightyear (‘Cadillac Loving Girl pt 1’), Digital Dirt (‘Get Over It’), Homina (‘Innocent’), Chainsaw’s Law (‘The landlord’), Zuperking (‘Der Untergang’), Brontosaurus (‘Ice Age’), Jack Flamingo Orchestra (‘Invincible’), Amplified Noise (‘Bacchus’), He and She (‘Bobo’), Myopia (‘I’m Not Even Here’), Pyromaan (‘Pixelseks’), Muckrakers (‘Difference’), The Father, The Son and the Holy Simon (T’ake My Hand’).

Aan deze release worden ook optredens gekoppeld. Deze vinden plaats op 8 december, 15 december, 12 januari en 2 februari in zaal Steenpoort in de Kerkstraat. Wil je zelf een gratis exemplaar van de cd, dan kan je die vanaf 2 december afhalen bij de jeugddienst, Stadhuis, Grote Markt. Of stuur een e-mail naar jeugddienst@dendermonde.be, dan krijg je een exemplaar opgestuurd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord