Sjoekroedt drie keer gratis op de planken

Dendermonde – Sjoekroedt noemt zich een “ballen-folkband” en speelt vrijdagavond 30 november om 22 uur in Den Ommeganck aan de Grote Markt.

Sjoekroedt begon een jaar of 15 terug als een band die nummers bracht onder de noemer ‘reis- en wandelmuziek’. Ondertussen is het trio gegroeid tot een folkband die zowel Ierse nummers als eigen bewerkingen van gekende en minder gekende Nederlandstalige nummers brengt. Smeer de stembanden, want eens Jos Michiels (gitaar en zang), Hans Michiels (accordeon en zang) en Jorg D’hondt (bas en zang) beginnen laten ze je uren niet meer los.

De band speelt ook op zaterdag 22 december in het Theatercafé (Kerkstraat) in het kader van het Wintervolkfestival. Op vrijdag 28 december om 20.30 uur staat een optreden op de Grote Markt in Lebbeke gepland. De toegang is telkens gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie