Zoek

Stad sluit nieuw milieucharter met scholen

Dendermonde – De gemeenteraad keurde vorige maand het nieuw milieucharter met de scholen goed. Het vorige charter dateert van 2002. “Op 10 jaar tijd veranderde er echter heel wat op het vlak van milieuzorg op school. Naast afval komen nu ook andere duurzame thema’s aan bod zoals: water, groen, natuur, mobiliteit, eerlijke handel, biodiversiteit, … . Ook de stad zette de afgelopen jaren sterk in op deze thema’s en draagt duurzaamheid hoog in het vaandel”, aldus het stadsbestuur. En dus werd een nieuw charter uitgewerkt. Scholen die zich engageren ontvangen een financiële beloning.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie