Stad sluit nieuw milieucharter met scholen

Dendermonde – De gemeenteraad keurde vorige maand het nieuw milieucharter met de scholen goed. Het vorige charter dateert van 2002. “Op 10 jaar tijd veranderde er echter heel wat op het vlak van milieuzorg op school. Naast afval komen nu ook andere duurzame thema’s aan bod zoals: water, groen, natuur, mobiliteit, eerlijke handel, biodiversiteit, … . Ook de stad zette de afgelopen jaren sterk in op deze thema’s en draagt duurzaamheid hoog in het vaandel”, aldus het stadsbestuur. En dus werd een nieuw charter uitgewerkt. Scholen die zich engageren ontvangen een financiële beloning.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord