Zoek

Similare heeft nieuwe dirigent

Dendermonde – Het Vocaal Ensemble Similare wordt sinds kort muzikaal geleid door Johan De Lombaert. Het koor organiseert op zondag 23 december om 11 uur een eerste kerstaperitiefconcert onder leiding van zijn nieuwe dirigent.

Johan De Lombaert studeerde aan het muziekconservatorium in Brussel. Hij studeerde er pedagogie en hobo en later koordirectie bij wijlen Juliaan Wilmots. Als koorzanger zong hij onder andere bij Currende, het Nederlandse Bachkoor en het Brussels kathedraalkoor.

Hij werkte vijftien jaar als leraar aan verschillende muziekacademies, gaf les muzikale opvoeding in onder andere de Europese Scholen te Brussel en was tien jaar lang als medewerker verbonden aan Radio 3, het huidige Klara.

Het kerstconcert van Similare vindt plaats in de Sint-Egidiuskerk aan het Heldenplein. Een kaart kost in voorverkoop 8 euro.

Meer informatie: k.strobbe@skynet.be of 0478 43 64 46.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie