Zoek

The Father, The Son And The Holy Simon werkt aan nieuwe cd

Dendermonde – Het jaar in schoonheid afsluiten kan in zaal Steenpoort met deze Dendermondse bands: The Father, The Son And The Holy Simon, Blues Lightyear, Twisted Cable en Digital Dirt op zaterdag 8 december en Our Lips Are Sealed, Zuperking, Homina, Hidden en Amplified Noise op zaterdag 15 december.

The Father, The Son And The Holy Simon zorgt voor een primeur op 8 december. “We zijn al een tijdje aan het werken aan een nieuwe cd en zullen een vijftal volledig nieuwe nummers voor het eerst live spelen”, aldus Kurt ‘The Father’ Vanden Bossche.

Beide concertavonden vinden plaats om de release van de nieuwe Tenera Munda-cd te promoten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie