The Father, The Son And The Holy Simon werkt aan nieuwe cd

Dendermonde – Het jaar in schoonheid afsluiten kan in zaal Steenpoort met deze Dendermondse bands: The Father, The Son And The Holy Simon, Blues Lightyear, Twisted Cable en Digital Dirt op zaterdag 8 december en Our Lips Are Sealed, Zuperking, Homina, Hidden en Amplified Noise op zaterdag 15 december.

The Father, The Son And The Holy Simon zorgt voor een primeur op 8 december. “We zijn al een tijdje aan het werken aan een nieuwe cd en zullen een vijftal volledig nieuwe nummers voor het eerst live spelen”, aldus Kurt ‘The Father’ Vanden Bossche.

Beide concertavonden vinden plaats om de release van de nieuwe Tenera Munda-cd te promoten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie